Bradul nostru si lectiile lui Cati de lucru manual

Cati, asta toamna, cand incepusem noi sa facem podoabe manuale de brad. Din conuri adevarate, adunate de prin parc, sau clei pictat. Desi da lectii, cam asta am reusit sa facem de atunci, un filmulet, ca podoabele tot de la Dollarama am sfarsit a le lua. La anul speram sa ne tinem mai serios de treaba cu acest proiect.

In afara de faptul ca steaua aia din varf nu prea si-a gasit echilibrul, bradul nostru, cumparat de la ActionMaxx cu 65 de dolari, si împodobit inca de vreo $20 cu chinezării de la Dollarama, chiar arata de milioane 😉

4 răspunsuri la “Bradul nostru si lectiile lui Cati de lucru manual”

  1. Arata bine, pacat ca e artificial. La mine in familie, pe vremuri, in cadrul impodobirii puneam si ciocolati pe/intre ramuri. Anul trecut am incercat dar din motive tehnice, intr-un final au ramas doar ambalajele de cioco, ca erau usoare si isi faceau efectul :))

    • Asta e al doilea an cand am brad artificial. In rest am avut numai naturali, dar Bobi a zis never again, ca el e ala care se lupta cu el la final. Si adevarul e ca e mai usor cu asta. I se îndoaie si crengile mai usor si poti pune ornamentele mai bine. Ciocolatile sunt sub brad, n-am avut rabdare sa le agat. Cati e destul de ok cu ele, nu mi-e teama ca le-ar hali pe toate deodata. Le-ar hali pe toate pana la urma, dar asa, cate una, doua pe zi. La cat am frecat-o la cap sa nu manance prea multa ciocolata, acum si daca ii mai dau una in plus, o refuza si zice: “nu, maine”. Mananca, chiar mai mult decat mi-as dori eu, dar si mai mult ii place sa doarma cu ele in pat si sa aiba grija de ele. Si le sortează, si le aseaza, te apuca si rasul. A primit acum de la Mos Nicolae doua ghete cu ciocolata si de cateva zile numai de ele se ocupa. Nu le mananca atat cat le poarta grija 😂

    • Cu Cati la 3 ani jumate te intelegi ca si c-un om mare. Si in engleza si in romana. Am petrecut si noi mult timp cu ea, de fapt, tot timpul suntem numai cu ea, dar o si duce mintea. Acum nu ca o laud ca cioara, dar chiar asa e.

%d blogeri au apreciat: