Lecția de modă (again?!)

Lecția de modă (again?!)

Ca tot pomeneam in postarea anterioara de rochia mea sexy de la Banana Republic pe care o aduceam aseara in ghiozdan, uitați-o acum si pe mine. Mama, mama…Ocazie cu care ma mai dau putin mare cat de bine arat. Rochia aceasta din denim costa 190 de dolari. Daca nu ma credeti, verificati pe site-ul lor si-apoi o sa ma credeti. Eu am cumparat-o insa cu 30 de dolari. No joking. Daca nu ma credeti, va arat chitanța. Nu am luat-o de la sh or alte gunoaie din astea, ci exact de pe site-ul lor. Acum sa va spun de ce eu pot sa fac asta si unele dintre voi, sorry, nu. Pentru ca eu de cand am slabit, adica, mai precis, de cand am revenit la forma mea initiala, nu mai sunt normala. Nu ma mai încadrez la ceea ce o femeie avarage cumpara. Si la pret întreg, alea se vand toate. Eu ma încadrez cumva la rebuturi. La ceea ce nu se cumpara in mod normal. X(X) S sau X(X)L. Masurile astea se gasesc de obicei in reduceri aproape ireale pentru ca sunt extreme. Eu, cel putin in partea de sus a corpului, ma pot imbraca cu hainele primite de Cati de la bunica-sa LOL. Am si sânii mici, de, ca si Ellen din Seinfeld, ai zice ca stau cu spatele. Dar am crescut cu ei un copil. Beat that!

In fine, oricat m-as fi laudat eu ca dau lectii la cumparat haine scumpe cu bani putini, uite ca detaliul asta eu nu l-am stiut. Nu am fost niciodata atenta pana cand, lăudându-ma unei prietene cu o rochie faina de la Zara, luată cu 7 dolari, mi-a zis ca ea niciodata nu gaseste asa ceva. Si explicația de sus ea mi-a dat-o. La fel mi-a zis si colega ieri, care e o tipa înaltă, dar mai corpolenta. Nu grasa, ci, pur si simplu, cu o structura a corpului mai normala. Ca rar are ocazia sa savureze placerea aia de invidiat pe care o vede la mine cand desfac pachetul ca sa-i arat ce…aproape am primit de pomana.

5 răspunsuri la “Lecția de modă (again?!)”

  1. 30$ exact atata face, adica nu 190. Tu tot ne zici de reduceri d-astea incredibile, dar si noi f rar le vedem sa existe, asta pana sa ajungem la marimi. Eu zic ca esti f norocoasa. O fi de la merele alea 😀

%d blogeri au apreciat: