Vacanta noastra

Vacanta noastra

Pe langa toate păcatele, numai cine nu vrea nu recunoaste ca boala asta a adus si bucurii. Iar faptul ca acum poti face si economii (ma rog, cine poate) e una dintre ele. Ca daca nu iesi din casa, nici bani nu cheltui, stiti vorba aia. Uite pe ce-am dat noi banii, acu’ ca tot se-aduna si n-avem ce face cu ei. Un OLED. Daca nu stiti ce-i ala, va iert ca nici eu nu stiam. Cica e ultima tehnologie in materie de TV. Adica ai impresia ca tu esti la televizor si cei de dincolo de ecran se uita la tine. Asa de clar se vede.

Ne bătea de mai demult gandul sa ne luam si noi un OLED, de cand am vazut prima data la niste prieteni, si ne-au facut invidioși, dar ne-am hotărât dupa ce i-am bagat Catiusei Disney+ si am inceput sa ma uit impreuna cu ea la filmele de desene animate ale copilăriei mele. Cele la care eu mergeam cu mama la cinema. 101 Dalmațieni, Bambi sau Pisicile Aristocrate. Pana s-a facut Cati mare sa vada si ea un film cap-coada, adica pana de curand, eu 3 ani de zile n-am vazut nimic la televizor, ca n-am avut timp. Bobi se uita la filme seara, dupa ce scapa de noi, dar eu ma culcam odata cu ea (a se intelege mai devreme si decat gainile), si nu ma mai sculam de langa ea pana dimineata. V-am zis ca eu n-am suferit de oboseala maternității nici macar o secunda. Daca va intereseaza, intrebați-ma pe mine cum, nu mai cititi prostii pe bloguri (lol). Acum, ma uit in fiecare zi, la desene, ce-i drept, pe post de comentator. Aseara am vazut Cinderella. I-am promis Catiusei ca daca sta cuminte sa montam televizorul, operatiune care a durat jumatate de zi cu transpiratii, ne uitam impreuna la prințesă. Si chit ca chițăia de somn, nu i s-a predat, a rezistat pana la capat, ba sa-i citesc si povestea Cenușăresei dupa. Dar apropo de stat cuminte, ne-am gandit ce-i drept si a doua oara daca e o idee buna sa luam o asemenea “sticla” cu un copil mic prin casa, dar ne-am gandit ca fapt divers, ca ea nu-i genul ala, sa-ti vina s-o trântești cu capul de televizor, dupa ce-a trântit ea cu ceva in el, si ca-i de-ajuns sa-i repet de cateva ori ca trebuie sa aiba grija si are.

M-am asezat la povesti sforăitoare, dar un lucru mai zic si gata. Am bagat in televizorul asta banii de vacanta, avand in vedere ca “Our Planet” va fi probabil cea mai exotica destinatie anul asta. Aseara Cati chiar s-a ferit de-un tigru siberian, ca cica venea spre ea, iar eu am adormit pe muzica picăturilor de ploaie din Amazon, ca nu are doar rezoluție 4K, ci si sonor 4D
.

AF4D6828-7C2E-46AA-8E8A-F82CC46D166A

5 răspunsuri la “Vacanta noastra”

    • LG. Cica the best OLED sold in the world. L-am luat de la Best Buy ca era cu $300 mai ieftin decat la Costco. Am dat $2,000 pe el, dar l-am luat de 55 de Inch. Se poate si mai mare.

  1. Dap :))) si-a luat zaludul de fiimiu ceva de 75 . Trebuie sa vina marti . I-am zis ca-i dus cu capul dar asa e cand are omul cate o pasarica …pana nu o lasa sa zboare nu se simte bine . 🙂 Sa va bucurati de el . Acum sa tot urmaresti documentarele de pe Disney sau Netflix 🙂

    • Da, mulțumim, la fel. Documentarele sunt absolut (i)reale 😉. 75 de Inch e enorm, dar la o casa mai mare e super ok. Si pe noi ne bate gandul sa ne mutam la casa. Asta este unul din planurile de carantina. E pe TO DO list 😋.

    • E o optiune buna pentru copil . Am multumit lui Dumnezeu ca nu m-a prins nebunia asta intr-un apartament cum locuiam in Bucuresti … cu 4 copii mici ar fi fost crima 🙂 Dar chiar si fara pandemii tot poti sa iti creezi o lume in care sa nu deranjezi vecini foarte mult . Acm negociem pentru un catel . Inca mai trebuie convins barbata miu care a suferit mult cand s-a prapadit Sheeba .

%d blogeri au apreciat: