Meniu Acasă

Jurnal de criza (14)

Citisem un articol ca de cand nu mai au altceva mai bun de facut, canadienii s-au apucat si de gatit. Si eu am facut zi de zi cate ceva bun, dar daca nu ar fi fost Cati, careia sa-mi doresc a-i scoate nasul din televizor si a i-l baga mai degraba in faina, gatitul ar fi fost ultimul lucru de care m-as fi apucat. Eu am alte pasiuni, doar ca pentru mine criza asta este in primul rand de timp. Ca sa nu mai zic ca am descoperit zilele astea si alte chestii cu care mi-ar placea sa-mi umplu timpul liber atunci cand…il voi avea.

Uite cu ce mi-am umplut eu timpul zilele astea. Si bucataria cu vase nespalate, dar si miros de zahar vanilat.

Waffles am facut aproape in fiecare zi. Sunt preferatele mele pentru ca se fac mai repede si decat reusesc eu sa ma enervez in bucatarie cand ma apuc de ceva.

Popsicles face Bobi si ma bucur ca-i plac Catiusei ca in felul acesta o pacalesc sa nu mai manance alte cacaturi pe bat. Sunt facute doar din iaurt si fructe si-s indulcite cu sirop de artar.

3F4E25B7-0D76-4AC1-ABC4-46D6E43C20EB

Dar cu altceva vreau eu sa ma laud, de fapt. Cu noile mele pasarici. Primul lucru pe care mi-as dori sa-l fac atunci cand voi iesi din carantina va fi sa-mi cumpar un Lego din ala foarte complicat si un puzzle cu 1,000 de piese. Mi-am descoperit placerile astea, de fapt, doar am gustat putin din ele, jucandu-ma cu Cati. Mie imi place sa ma joc cu ea, dar nu orice. Sunt si lucruri pe care ma pune sa le fac si ma plictisesc ingrozitor (si pe care ma chinui sa le fac de dragul ei, nu de vreun drag in general), dar sunt si altele pe care le fac fara sa ma satur. Astea din urma sunt, de fapt, pasiunile mele, si chiar daca le fac la un nivel entry level, cel pe care il pricepe si ea, creierul meu imi multumeste si pentru atat. De exemplu, as putea sa ii citesc fara sa obosesc, zi si noapte. Chiar daca, in realitate, citesc povesti de adormit neuronii. In felul acesta mi-am dat eu seama ca un Lego din ala mare mi-ar placea mie sa fac atunci cand voi iesi din carantina. Pana atunci Catiusa va fi crescut, se va fi dus la casa ei, desi cu carantina asta e posibil sa se duca si atunci doar pana in camera ei, dar e bine si asa avand in vedere ca acesta este totusi scenariul optimist.

797A2DCD-3D18-4E2A-A069-81BCF6BF19C5ACF9F2C5-581F-4AF4-B6C7-11513AABFDC113BBD81D-ADCA-4C22-901F-0F1ED4F1C1E3

Categorii:Jurnal

Francisca