Jurnal de criza (12)

La nicio ora dupa ce m-am pozat ieri cu pampersul pe fata, dar fara nicio legatura cu asta, Bobi a primit un mesaj de la un vecin ca la Canadian Tire-ul de pe Sheppard se vand masti. A iesit din casa ca glontul din pusca, iar eu in faceam cruci in urma lui, rugandu-ma sa mai prinda si el cateva, dar si minunandu-ma de halul in care am ajuns. Ca in Toronto, nu se mai gasesc pe nicaieri masti si solutii dezinfectante. Si cand se gasesc, trebuie sa se gaseasca si niste vecini sau amici carora, in timp ce fug spre magazin, sa le fuga gandul si la tine. Noi, atunci cand a inceput lumea sa-si faca stocuri de criza, ne-am purtat ca niste fomisti. Am luat numai conserve, cu care acum singurul lucru bun pe care l-am putea face e ca in loc sa le aruncam la gunoi, sa le aruncam la food bank. Cu atata somaj in jur, nu cred ca mai e nicio rusine sa te hranesti din tomberon. Nu ne-a dat insa prin cap sa luam si Lysol sau Purell, ne-a dat prin cap numai sa radem de cei care o faceau ca disperatii la vremea aia. Dar stiti vorba aia, cine rade la urma, rade mai cu pofta. De cei care se alearga acum ca disperatii, doar ca pe dupa rafturile goale.

96149D04-0434-4077-BC5A-1152044AC4EC

Bobi a luat ieri masti de 400 de dolari, ca era 30 de dolari pachetul de 20 de masti. Nu vindeu decat cate 12 pachete de caciula, iar pana sa aflu pretul l-am certat ca nu m-a luat si pe mine cu el ca sa dublam stocul. Cand mi-a zis cat costa, m-am calmat, mai ales ca eu in afara sa ma dau mare pe blog, nici n-am unde le purta. El e posibil sa le poata deconta la job, ca lor le-au cerut sa poarte masti, chiar daca nu le-au spus si de unde sa le ia. Na, poate au avut si ei niste vecini…

3 răspunsuri la “Jurnal de criza (12)”

  1. Pai si conservele de ce vrei sa le dai? Alea au termen lung de garantie si nu cred ca te impiedica-n casa.
    Nu se stie la toamna-iarna ce va fii.

    • Asa a zis si Bobi. Probabil ca deocamdata e o idee buna sa le pastram inca in casa, dar dupa ce ne revenim, le dau, ca n-avem ce sa mai facem cu ele si-i pacat si sa le aruncam la gunoi. Sa sperm totusi ca nu ne apuca iarna cu ele in casa.

    • Bobi a mai venit cu un motiv ca sa le pastram cat mai mult in casa. Cica daca ne imbolnavim amandoi?…Mda, eu la asta nu ma gandisem.

%d blogeri au apreciat: