Jurnal de criza (de masti)

C6E0EC0A-D6AB-4101-AEE7-17BB4B4AE71E
„No leak is a good leak” (Huggies).

8 răspunsuri la “Jurnal de criza (de masti)”

 1. Foarte ingenios!!! Eu nu am cumpărat măști și acum am numai masca P100 pentru HazMat, pentru șantier. Plănuiesc sa o folosesc pe aia. Bobi nu are masca P100?

  • Nici noi nu am cumparat. Bobi mi-a zis ca la munca are doar o N95 folosita, dar el are noroc ca nu prea are contact cu altcineva pe-acolo. Eu nu ies din casa, deci mie nu-mi trebuie, dar lui i-ar trebui ceva cand se duce la cumparaturi. Asta cu pampersul e mai mult o gluma, dar eu mi-as pune unul pe fata daca ar fi sa ies undeva unde e lume si n-am altceva cu ce ma proteja.

  • Se gasesc online. Noi am cumparat recent. Am gasit si Lysol wipes zilele trecute. Bineinteles ca sunt preturile umflate, dar asta e, daca nu ne-a prins pandemia pregatiti. 🙂

  • Am gasit si noi pe Amazon, dar problema e ca vin foarte tarziu…daca vin. Cu Express shipping ar veni pe la sfarsitul lunii abia. Cu shipping normal, la sfarsitul lunii viitoare. Le putem comada, sa fie, dar cine stie cand vin?! Pe Prime nu se gaseste nimic pe segmentul asta.

  • Ca sa vezi cum functioneaza karma, Lavinia!!! Acum avem masti! O sa-mi fac o poza ca sa ma dau mare, dar diseara ca n-am timp acum!

  • Da, am uitat sa mentionez ca vin intr-o luna. 🙂 Mersi de pont, am luat si noi. Si am gasit si hand sanitizer, facut aici la Markham, cam lipicios, dar in lipsa de altceva, bun si asa. Al meu sot deja zice ca o sa ne dam cu Purell asa la o ocazie speciala. E marca de lux deja. 🙂

%d blogeri au apreciat: