Meniu Acasă

Fitoasa ca intotdeuna, dar…

Ori am boala doamnei nebune, ori sunt o tanti pe care au apucat crizele de la mijlocul vietii. Ma rog, eu sper sa ma tina balamalele astea simpatice pana mai tarziu de 70 de ani, dar ati auzit probabil de problemele alea psihice numite midlife crisis la femei. Despre ele vorbesc. Pai uitati-va si voi ce faceam eu dimineata. Ma maimutaream in oglinda, de una singura, sa vad cat imi stau de bine noile mele rochii, pentru ca am luat o decizie foarte importanta pentru viitorul meu: de la vara nu ma mai imbrac in pantaloni, ca viata, sau, ma rog, cat a mai ramas din ea, e prea scurta s-o traiesc asa anost. Daca va intrebati de ce nu incep de-acum? Pentru ca sunt prea zgarcita, desi, mai nou, i se zice “smart”. Rochiile astea, care sunt de vara, m-au costat vreo 12 dolari bucata. Deci, le-am luat la kilogram. Serios, de la Zara, care arata in Canada ca un magazin second-hand. Povesteam ceva mai jos ca am fost in weekend pe acolo. Arata magazinul ala cum numai dulapul meu mai arata asa. Cu hainele claie peste gramada, azvarlite in toate directiile, de puteti si voi lesne vedea in poze ca unele din rochii nu-s calcate decat in picioare. Eu le-am luat online, dar sunt sigura ca le-au adunat de pe jos ca sa mi le trimita.

Si cu ocazia asta mi-am adus aminte o chestie. Eu am fost tot timpul genul fitos. Adica si cand eram in Romania ma imbracam numai cu haine “de firma”. Chiar nu mai stiu cum e acum si vorbesc ca bunicii, din amintiri, dar tin minte ca intram si-n Zara, care arata si se purta ca un magazin de clasa, iar eu nu aveam pe atunci nicio problema sa-mi dau tot salariul pe o rochie. Serios, luam banii si ma duceam atza la mall ca betivii la carciuma. Dar ieseam de-acolo si cu buzunarele goale, si cu sacosele goale. Singurul motiv pentru care nu as fi platit oricat pentru ceva era ca nu aveam banii, si nici credit card, ca altfel i-as fi dat without a second thought. Acum, desi ii am, iar hainele nu sunt chiar asa de scumpe nici vandute la pret intreg, eu n-as mai face asa ceva nici daca asta ar inseamna sa umblu in c* gol. Chiar ma gandeam ieri cand am fost sa-mi iau ceva de mancare la pranz, ca o rochie m-a costat cat un sandvish. Fair enough.

82D573DC-C667-43B9-9D94-D5FEA8C06060
Pozele sunt un pic blurate ca nu aveam ochelarii la ochi si nu prea vedeam ce pozez.

Categorii:Jurnal

Francisca

4 răspunsuri

  1. Sa le porti sanatoasa! Eu nu mai am nicio rochie in garderoba de vreo 10 ani incoace, doar fuste pe care le port si pe alea din an in paste 🙂