Meniu Acasă

Ce-mi doresc de la Noul An?

Anul acesta a fost perfect asa cum a fost. Atata timp cat Catiusa e sanatoasa si noi in stare sa avem grija de ea, putem sa ne bucurăm si de restul, sau sa nu ne afecteze prea tare restul. Asta tine loc si de bilanț si de rezoluție.

Eu nu pot sa zic ca ma bucur prea tare ca se termina anul asta, nici ca incepe altul pentru ca odata cu asta mi se încheie si mie perioada de stat cu curu-n mana, care dureaza de-aproape doua saptamani. Cu curu-n mana si cu Cati pe cap (la propriu), ca am scos-o din daycare toate zilele astea si am avut amandoua o vacanta de vis. Mi-a placut sa mergem la shopping in fiecare zi (la cumparat de culori si hartie creponata), sa ne oprim la prima pizzerie pe care o gasim in drum si sa ne comandam cateva felii, sa mergem sa cumparam japanese cheesecake doar ca sa ne plimbam cu metroul o stație, si sa ne intoarcem acasa cu altceva, pe scurt, am avut o vacanta de care mi se rupe sufletul ca se termina, de aia n-am niciun motiv sa ma bucur nici de sfarsitul asta de an. Daca ar fi sa-mi pun o rezoluție pentru 2020 aia ar fi sa stau cu curu-n mana si cu Cati pe cap tot anul viitor. Asta insa nu se va intampla pentru ca rezoluția trebuie sa fie si rezonabila, daca vreau sa si aiba vreo legatura cu realitatea. Dar chiar si cu curu’ pe scaunul de la job, si nu in mana, ceea ce-mi doresc cel mai mult de la noul an, care vine cu cea dea 4-a saptamana de vacanta 👍, e sa ne petrecem cat mai mult timp cu Cati, fie ca e vorba de vreo deplasare pe undeva, de weekenduri sau doar de serile de dupa job. Anul acesta m-am bagat toata in sufletul ei, iar ea m-a acceptat cu el deschis, practic in afara de job, am fost mereu impreuna, iar anul care vine vreau sa fie tot la fel. Ca alte chestii pe care le am pe to do list, daca au asteptat atata, mai pot astepta inca un an, doi, trei, sau pana n-o mai fi nevoie, dar ea creste repede si nu se mai intoarce daca raman in urma.

Inceputul de an vine cu o gramada de treaba pe capul meu la job, ca-i sfarsitul de an (contabil), acesta fiind inca un motiv sa nu fiu prea festivă in seara asta. Dar dupa ce se termina, plecam in Cuba cu grupul, acesta fiind un motiv sa trec cu vederea si repede peste. Ca eu v-am zis ce a primit Catiusa de la Mos Craciun, dar nu si ce am primit eu: in afara de chiloți sexy de la soț, serios, mi-a luat gift card la Victoria’s Secret (de parca nu mi-ar sti măsurile), am primit bilete in Cuba. Dar nu e atat un cadou de Mos Craciun, chiar daca s-a nimerit sa le platim chiar atunci, cat unul de ziua mea, ca s-a nimerit sa le luam chiar pentru atunci. Nu intenționam neaparat, avand pentru anul viitor planuri indecise de vacanta, ba sa mergem sa ne vedem fratii (Italia si Suedia), ba prin SUA, dar cand a venit grupul cu propunerea n-am ezitat, ca dincolo de destinatie, ma incanta experienta. Cu atat mai mult cu cat nu numai noi, ci si Cati va avea parteneri de bautura, cu cine sta adica la un pahar cu lapte. Si-apoi, cum ma lăudam, de la anul am 4 saptamani de vacanta, ceea ce in Canada e de toata invidia.

Imi mai doresc de la noul an sa aiba grija de cuibușorul nostru, sa-l tina sanatos (la cap) pe Bobi ca sa suporte in continuare doua nebune, ca mai mult decat ne iubeste el pe noi, il iubim noi pe el.

La multi ani! De la mine, Catiusa si Bobescu!

CDCD1DE5-65B8-4D95-83B9-36A4F4BA49DC

Categorii:Jurnal

Francisca

4 răspunsuri