Meniu Acasă

O fi sau n-o mai fi?…

Cica vine nota de plata pe hosting-ul blogului si eu ma tot intreb, intr-un mod destul de fraudulos, daca vreau sa o mai platesc sau nu. Cu toate consecințele care le-ar aduce cu sine decizia asta. Evident nu pot sa nu o platesc, iar frauda tine strict de a-mi fura mie căciula asta a scrisului, pe care o port deja de ani de zile.

Daca o platesc, va trebui in continuare sa ma tin si de treaba, si cateodata parca nu(-mi) mai arde, viata mea nu mai e asa de complicata, ca s-o inteleg prin scris. Nu stiu daca e doar o pasa sau chiar pur si simplu nu-mi mai pasa.

Daca n-o platesc…well, ma gandesc cu groaza c-o sa se prăbușească Internetul fara mine. So, Sfarsitul Internetului e prevazut pe data de 6 Septembrie. Dar nu va fie frica…mai exista inca speranta.

Categorii:Jurnal

Fran

2 răspunsuri

  1. Fran, eu te citesc cu interes in fiecare zi si mi-ar parea rau daca nu o sa mai scrii. Intr-un mod ciudat, tot citindu-te zilnic de atitia ani, cumva faci parte din viata mea si o sa imi lipseasca scriitura ta.
    Nu stiu ce se intimpla, cred ca e ceva in aer de in ultima vreme se inchid de pe net blogurile mele favorite ( Manowar a disparut, Varahil doarme, acuma tu … )

    1. Mersi Veve, nu cred ca e o ideea buna sa il inchid, ceva ma retine, desi recunosc ca ma gandesc tot mai mult la asta, nu stiu de ce. Cel mai probabil voi continua sa platesc factura, ca poate e doar o pasa. Au fost si niste chestii care m-au demoralizat la un moment dat in platforma de comentarii si asta a contribuit si mai mult la lipsa mea de chef. Cred ca am pierdut niste oameni pentru ca nu am stiut sa manageruiesc mai bine o situatie, si poate ar tr sa imi cer niste scuze pentru asta. In fine. Macar am invatat sa fiu de-acum mai transanta cu nesimtitii care imi strica mie feng-shui-ul, ca astia-s ultimii pentru care scriu eu pe-aici.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: