Eu n-am nevoie de vacanta

Pentru weekendul acesta aveam cumparate bilete le muzeu. La muzee, de fapt. Am zis ca e o buna ocazie sa le luam la rand, acum cand, pe vremea asta naspa, altceva mai bun chiar nu-i de facut. O sa scriu insa despre asta atunci cand ne vom si duce, ca weekendul pare ca a avut planul lui, si nu, nu includea vizite la muzeu. Ci pe la doctori putin. Catiusa a luat tam-nesam un virus care umbla turbat si ciufut(a-l-ar Stalin) pe aici, de parca faptul ca afara sunt -30 de grade n-ar fi fost suficient.

Cum dimineata era mult mai bine, dar nu perfect de bine, am zis sa mai stau o zi cu ea acasa. Acum doarme si eu, cu ocazia asta, am ajuns la pagina 200 dintr-o carte mișto, de care nu ma pot dezlipi. Casa mi-i grijita, mancare se găsește, sau se gătește, no problem. N-am nimica de facut. Mi-am dat seama cu ocazia asta, inca o data, ca mie zilele astea libere nu-mi mai aduc nicio placere, ba au inceput sa ma streseze. Si nu, n-are legatura cu faptul ca e un sick day, caci dupa cum ziceam, Catiusa e bine acum, chiar si zi de vacanta sa fi fost, tot la fel as fi simtit. Asa am simtit si cand am fost recent in Dominicana, cand aia chiar a fost vacanta, nu doar scuza sa nu iesim pe frigul asta din casa. Doar ca mie nu-mi trebuie vacanta. Si nu, nu sunt din aia workaholica, nici pomeneala, nu asta e motivul pentru care zic ca nu am nevoie de vacanta, dar zilele mele obișnuite, adica cele in care nu sunt in vacanta, sunt toate atat de lipsite de stres ca am senzatia ca liberele nu-mi aduc nimic in plus. Si nu glumesc. M-am trezit acum gandidu-ma, exact cum gandeam si cand am fost acum cateva luni in concediu, ca “mare branza ca mi-am luat liber”, nu e ca si cum daca nu-mi luam nu era la fel. E adevarat ca pot pleca in Dominicana cand sunt libera, ca pot citi mai mult, ca pot sta mai mult cu Cati, CA NU TRE SA IES DIN CASA LA -30 DE GRADE, toate astea sunt perfect adevarate si motive suficiente sa continui a mi le lua, nu a i le oferi, eventual, patronului cadou, dar sa-mi reduca stresul si sa ma relaxeze, vacantele nu mai au pentru mine niciun sens, pentru ca, pur si simplu, n-am niciun stres. Ma stresez doar ca nu-s suficient de stresata ca sa simt si eu ca azi n-am stat degeaba acasa. Go figure!!!

cd48847b-8e48-40a5-9421-b631db32fc50
N-am mai fost noi la muzeu, dar cafeaua tot la mall ne-am baut-o 😋. Daddy (asa-i zice Catiusa mai nou) bea $1 coffee de la Mec si ne face poza!
%d blogeri au apreciat: