Meniu Acasă

Bilanț 2018. Rezoluții 2019.

Nu se poate sfarsit de an fara planuri de viitor, dar nici planuri de viitor fara bilant, asa ca sa zic mai intai cum mi-a fost anul asta, ca sa pot spune apoi cum mi-as dori sa nu fie urmatorul. Ca sunt bine sanatoasa, greutăți si necazuri nu am si tare mi-as dori nici sa nu-mi fac. Cred ca asta e cea mai mare dorinta a mea. Sa ma mentin pe linia de plutire. 2018 a fost un an normal, nu s-au intamplat chestii extraordinare, nici de bine, nici de rau. Grosso modo, cred ca a iesit putin altfel decat l-am plănuit, dar nu mai rau. Daca as putea da timpul inapoi, as vrea sa schimb cateva lucruri la anul asta. Le-as redirectiona un pic sa se intample mai bine sau mai cu folos. Cum nu pot face asta, nu-mi ramane decat sa ma consolez ca am invatat ceva din ele, si poate-mi va folosi de alt an. In rest, a fost un an normal, cum ziceam, pe toate planurile, si asa vreau sa ramana.

Prin urmare, sanatate am avut anul asta din plin. La toata familia. Nu-mi doresc sa fim la anul si mai sanatosi, dar imi doresc sa nu ne îmbolnăvim, Doamne ajuta! Daca ziceam Doamne fere’, ma contraziceam!

Cu munca ne-a mers bine. Am castigat bani cat sa ne acoperim nevoile, si ne-a dat si ceva rest. Nu-mi doresc sa castig la loto, ci imi doresc sa nu castig si mai putin.

In amor, mi-a mers bine intotdeauna, nu numai anul asta. Nu-mi doresc alt barbat la anul, imi doresc insa sigur sa nu raman fara al meu.

Nu-mi doresc nici macar un copil mai frumos si mai destept, ca le are deja pe toate. Imi doresc insa sa nu i se intample nimic rau.

Aratam mai bine in anii din urma cand n-aveam 2 kile in plus pe gușă si vo’ cateva volanase in jurul burtii. Cu toate astea, nu-mi doresc atat sa slabesc, cat imi doresc sa nu ma fac si mai naspa.

Nu vreau deci sa manii pe cineva, nici sa cer prea mult, asa ca anul viitor imi doresc ce am deja!

Nu cred ca mai trec pe-aici pana dupa Anul Nou asa ca va urez de pe-acum La multi ani si sa va bucurați de ce aveti!

Categorii:Jurnal

Francisca

5 răspunsuri

  1. La multi ani! Sa fie cat mai multa sanatate, daca nu vrei tu mai multa, da la mine ca nu ma supar 🙂