Cadoul meu de Mos Craciun

V-am zis mai adineaori ca am castigat la tombola de Craciun o boxa. Cum nu sunt eu cea mai mare cunoscatoare de gadget-uri, nici nu stiam la ce-i buna chestia aia mica, neagra si fara fir. Am aflat ulterior ca o poti conecta wireless la iPhone si o poti lua usor dupa tine oriunde, cand vrei sa asculti muzica la maxim. Gen la plaja, in camping si, de ce nu, in autobuz. N-a fost suficient sa ma convinga sa imi placa, prefer castile, ca eu il ascult pe Hrusca si nu vreau sa-mi dea cineva cu ceva in cap. Poate chiar cu boxa. Ceva, ceva tot mi-a placut insa la cadoul asta, si anume, chitanta, pe care am primit-o sub forma de gift receipt, si cu ajutorul careia puteam sa ma duc la Best Buy, sa-l returnez sau sa-l schimb cu altceva. Ceea ce am si facut aseara. Am dat boxa inapoi si am plecat din magazin cu un Fitbit Versa, un cadou de care cu adevarat ma bucur. Pretul initial a fost $250, dar era in sale cu $200, din care s-a scazut $90 cat a fost boxa, sfarsind a plati din buzunarul meu vreo $100 si ceva pe Fitbit, si nu am de gand sa ma opresc aici. Urmaresc pretul pe Best Buy de Boxing Day si daca scade, ma duc din nou la magazin sa-l mai scada si pe al meu.

In rest, nu-mi doresc altceva de Craciun, nu-mi doream nici asta neaparat, dar daca tot a fost sa fie, fie si primit! Dupa cum vedeti, nici nu m-am grabit sa-l scot din cutie! Doar i-am impachetat si poza intr-un filtru mai de sezon. Mie imi place mai mult sa fac cadouri decat sa le primesc, asa ca azi abia astept sa ma duc la Dollarama sa iau cutii si hartie de impachetat, ca mi-au venit comenzile de pe Amazon pentru Catiusa. Catiusa nu-i ca mine, ea abia asteapta sa deschida cutiile. Si sa se bage in ele.

82598C0E-EA9A-4BEC-9805-BC0E6FF51044

4 răspunsuri la “Cadoul meu de Mos Craciun”

    • Craciun fericit si tie! Cred ca am primit si un mesaj de la tine, si mai demult un apel, dar nu sunt sigura, pentru ca tel meu nu mai recunoaste numarul!!! Ma gandeam ca esti tu pr ca incepe cu 2 si nu stiu pe altcineva cu prefixul asta! Zi-mi daca e asa, pls.

%d blogeri au apreciat: