Ziua recoltei

Cred ca primul articol pe blogul asta se numeste tot asa si tot de la ferma l-am scris. Chiar de la aceeasi. Motivul pentru care ne-am dus a fost ca mama voia sa vada si ea cum arata o bostănărie americană, iar eu voiam sa-mi faca placinta cu bostan, din aia de nu mai mancasem de cel putin 8 ani, dar de care cam tot de-atatia ani voiam. Am avut eu de-a lungul anilor niste tentative de-a-mi face singura, dar au fost toate nereusite. Tin minte ultima data, mi-am transformat stomacul in cos de gunoi, ma scuzati, ca singurul motiv pentru care am mancat-o a fost ca nu-mi place sa arunc mancarea. Acum, dupa ce am vazut cum se face, cu atat mai mult nu voi mai incerca niciodata. Mai degraba vine mama mai repede la noi decat sa ma pun eu s-o fac la cat dureaza sa coci placinta asta.

Toata lumea s-a simtit bine la ferma.

Mama ca a vazut bostănăria, desi a decretat: asta nu-i bostan de placinta. Domnii de la ferma ziceau ca e, dar nu stiu acum daca ne mințeau, nu știau sau ei chiar făceau placinta din bostanii aia pe care romanii ii dau numai la animale. Ne-au zis si domnii insa ca se folosesc cel mai bine ca decorație de Halloween. Iar mama a spart unul cu piciorul sa-si ia in Romania cateva semințe, suvenir.

Catiusa ca a mancat mere cum n-a mancat nici cand eram gravida, cand am halit Ambrozia pana am dat in diabet. I-a placut sa se plimbe cu tractorul, dar mai ales cu roaba, cu care am carat-o ca pe bostani prin toata ferma, ca nu voia sa se mai dea jos din ea.

Eu ca am mancat placinta, chiar daca cu bostan de la magazin, dar mai ales ca am aici pe cineva care sa-mi mai faca 😛.

Si Bobi s-a simtit bine, chiar daca nu stiu de ce.

Happy Thanksgiving! 🍁

IMG_8802IMG_8794IMG_8798IMG_8799IMG_8807IMG_8796IMG_8791IMG_8792IMG_8790IMG_8788IMG_8811

4 răspunsuri la “Ziua recoltei”

  • Ambrozia e un tip de mere. Sunt f aromate si f dulci. Mie imi plac cel mai mult.
   Zulufii sunt sub glugă. Sunt acolo, doar ca i-a mai crescut parul si se transforma mai mult in onduleuri decat zulufi 🙂

 1. Happy Thanksgiving!
  Placinta chiar arata foarte apetisant si Catiusa pare ca s- a distrat de minune.
  Si in plus aveti si luni liber 🙂
  ..
  Cat mai costa o traversare de Atlantic zilele astea? Mama a venit cu doua linii aeriene, cum ati facut cu bagajul?

  • Biletul a costat $500, numai venit. Dus inapoi luam mai tarziu. Cu bagajul n-a fost nicio problema. L-a dat la Otopeni si l-a luat la Toronto. Daca chiar o opreau cretinii aia in Amsterdam, ajungea bagajul inaintea ei 🙄

%d blogeri au apreciat: