Meniu Acasă

Ne descurcam

Daca m-ar intreba cineva acum ce mi-as dori cel mai mult de la viata, avand in vedere ca pe restul le am, as zice ceva timp mai mult sa mai scriu pe blog. Mie imi face foarte bine chestia asta, ma relaxeaza, imi aduna gandurile in matca sa nu-mi mai umple si sa-mi umble bezmetice prin toata capatana. Nu dispun deloc de timp pentru asta deocamdata. Bine, nici ganduri nu mai am in ultima vreme, dar reflexul mi-a ramas. Noi nu mai avem pe nimeni la noi, bunicii au trebuit sa plece, si asta de cateva saptamani, si trebuie sa ne organizam singuri. Nu e mare lucru, nu e ceva ce ma extenueaza sau ceva, dar am ajuns si eu sa-mi doresc sa fie zilele mai lungi ca sa am timp de mai multe. Bine macar ca nu-i iarna. Mai ales ca eu sunt si din aia de se culca cu orataniile. La asta nu renunt, oricat de strâmtorată as fi cu agenda. Toata ca toate, dar eu dupa 9 nu mai primesc audiențe pentru ca dorm deja. No exceptions.

La munca merge treaba, chiar daca cu sistemul asta nou mai mult sta, Catiusa merge la gradi, cu program mai prelungit, o duc eu dimineata si o ia tac-su care are un program mai lax, chiar si decat ea, si o poate lua mai devreme, mancare cumparam de la Saveta, nu prea ne omoram cu gatitul, mai facem in weekend un mic prin parc sa ne punem la munca pachet, ne descurcam. Voi mai reveni scurt pe aici, asta pentru ca stiu ca nu mai puteti de grija mea, si eu de-a voastra bineinteles, pana reusesc sa ma organizez mai bine sau se indura domnul Timp de mine. Macar cateva firimituri pe sub masa sa-mi arunce ca sa pot scrie pe blog si eventual, daca se poate, sa mai citesc si eu ceva, tot de relaxare si buna-dispozitie. Apropo, ieri am pierdut cartea, pe care ma cacai s-o citesc de vreo doua luni, in parcare la Coppa’s. Nu, n-o citeam in parcare la Coppa’s, desi nici asta n-ar fi fost foarte departe de adevar. Mi-a cazut din masina. Mi-a parut rau dupa ea, chiar daca nu imi placea foarte mult. „I am Malala”. Ce-i drept, fata a castigat Premiul Nobel pentru Pace, nu pentru Literatura.

Pana la o data viitoare, va las mai jos un filmuleț cu Catiusa. Filmulețul are un substrat. Catiusa pot fi si eu, iar tac-su, viata mea.

Categorii:Jurnal

Francisca