Nu v-am povestit ce-am patit cu dormitorul. Ca de fiecare data cand facem noi o treaba intai o facem mare si-apoi o stergem la cur, ma scuzati. Ma laudam ca am ales eu salteaua si ca am ales-o ca-n hotelurile de lux. Ca e inalta sa te sui cu scara in ea. Cand am zis asta, intentionam sa fie o figura de stil, nu chiar sa fiu nevoita sa ma duc la Home Depot sa cumpar o scara. Tineam minte ca atunci cand am fost in Jamaica, la cel mai smeker hotel din Caraibe, am mai dormit pe un pat inalt, dar asta al meu parca era mausoleul lui Bob Marley. Chiar imi era greu sa ma catar in el fara sa chem ajutoare. Problema, sa zicem, nu era salteaua, ci patul in combinatie cu salteaua, acesta fiind deja destul de inalt si neajustabil din cauza sertarelor de sub pat. Imi pare rau ca, de nervi, nu i-am facut o poza sa va arat. Dar nu numai de nervi, ci probabil nici nu incapea in cadru. Ca sa nu mai spun ca arata si ca dracu pe patul ala, al carui headboard aproape ca nu se mai vedea. Era si mai moale decat se pare ca suport si avea o forma convexa, nu dreapta, de aveam mereu senzatia ca pic din pat. Iar de la inaltimea aia, chiar nu ar fi fost o intamplare fericita. N-am dormit doua nopti la rand si urma sa nu dorm si mai multe daca nu mutam acel mastodont din camera. Imi parea mai bine daca ma culcam langa pat, ca in el nici vorba sa-mi mai doresc. Era foarte neconfortabil, un disconfort pe care il simteam pana in maduva spinarii. Ceea ce mi s-a parut foarte ciudat. Nu mi s-a intamplat niciodata in viata sa ma asez intr-un pat, al meu sau strain, si sa nu pot dormi. La urma urmei, cand stateam in camin, doarmeam intr-o gaura de pat si tot n-am avut probleme cu somnul. Cum era, deci, sa nu pot dormi intr-o saltea cu 2,600 de arcuri, care costa cate 1 dolar pe arc?

A sunat Bobi la Leon sa le spuna ca vrem sa o schimbam si aia i-au zis ca se recomanda s-o tii 21 de zile ca sa te obisnuiesti cu ea. I-am zis ca nici vorba, deja incepusem sa prind ura pe ea, nu voiam s-o mai tin in casa nicio zi in plus, chit ca asta insemna sa o arunc la gunoi. Am avut ceva probleme ca Leon nu face refund, doar schimba produsele cu un echivalent sau cu unele cu pret mai mare. Problema era ca noi cumparasem deja cea mai scumpa saltea din magazin. Am luat-o in sale e adevarat, dar as fi vrut ca cealalta sa fie tot in sale, nu sa dau pe ea mai mult decat face. Ne-am tiganit un pic cu aia dand vina pe ei ca, desi noi am ales-o, ne-au vandut o saltea nepotrivita pentru patul nostru, ceea ce partial era adevarat, partial la sensul ca unii poate chiar prefera asa. Bobi, de exemplu, era doar de acord ca nu se potriveste estetic cu patul, dar n-avea nicio problema cu confortul ei.

In fine, am rezolvat-o pana la urma. Cand ne-au vazut aia asa determinati, ne-au dat alta intr-un final (fericit), si in sale, si mai ieftina chiar. Au venit ieri si-au luat chestia aia din casa si ne-au adus alta saltea pentru care nu mi-au trebuit 21 de zile si 1001 de nopti sa-mi dau seama ca e cea mai confortabila pe care am dormit pana acum. Si, dupa cum vedeti mai jos, arata si super bine!

IMG_5693
Acum sunt foarte incantata de noul meu culcus 😋.
%d blogeri au apreciat: