Azi ne-am luat pat si noptiere la jumatate de pret fata de acum doua saptamani cand am fost la Leon’s prima data, dar ni s-a parut cam scump sa cumparam atunci. Ne ajungea la $5,000, mult peste cat intentionam eu sa dau, mai ales ca era vorba de dormitor totusi, o camera pe care noi o folosim numai noaptea, nu e livingul sau bucataria, deci nu avea niciun sens financiar sa scoatem suma asta din buzunar si s-o bagam la saltea, la propriu. Ne zisese vanzatoarea ca ne va face match la pret daca le cumparam atunci si ieseau cumva mai tarziu la oferta, adica ne dadea inapoi diferenta dintre pretul cu care le luam noi si cel in sale. Asta insa o faceam si singuri fara sa ne-o spuna ea ca pe un favor. Asa am facut si cu canapeaua. Chiar de doua ori cu aceeasi canapea. Ne-au redus, la cererea noastra, pretul, dupa ce am cumparat sectionalul, pentru ca-l scosesera ulterior mai ieftin.

Ne-a zis si ca urmeaza sa aiba niste sale-uri bune in viitorul foarte apropiat, problema era ca nu stiam la ce paturi le vor avea. Ca degeaba ne bazam pe price match daca patul pe care il luam noi nu era scos la oferta. Asa ca am asteptat si-a meritat asteptatea ca asta ne-a redus cheltuiala cu 50%.

IMG_5172

Nu exact patul asta voiam sa-l luam acum doua saptamani, desi ne uitaseram si la asta. Mie modelul nu pot sa zic ca imi place chiar la nebunie, as fi ales altul daca era dupa mine, dar am fost si eu ok pana la urma pentru ca lui Bobi ii place ca are niste lampi dosite pe dupa headboard-ul ala, reducerea e consistenta si, cel mai important, sub pat are sertare pe toata suprafata, ceea ce inseamna mai mult spatiu de depozitare fara a ocupa suprafata locuibila. Cand traiesti la condo, e si asta un aspect de luat in seama. Si-apoi cu cat mai putina mobila, cu atat mai frumos si mai putin praf de sters.

Salteaua insa am ales-o eu. E din aia de te sui cu scara in pat. Serios daca nu imi fac acum griji ca eu n-o sa ma pot urca in pat, si nici cobori decat daca sar cu parasuta. Imi ajunge pana la gat daca il intind. Ma inec in moliciunea ei. Si Catiusa abia asteapta sa se scalde in ea. Numai in hotelurile de 5 * am mai dormit pe o saltea asa confortabila. Pe asta am dat $1,000, dar pretul original fusese $2,300.

Oricum, sunt super incantata de pret, pe care il pot da si in jumatate de an, si mai ales usurata ca am rezolvat-o si pe asta!

%d blogeri au apreciat: