Meniu Acasă

Inspiratie (cu aburi)

Cred ca pe mine m-a vizitat in ultima vreme zâna maselelor stricate si mi-a dat cu castronul fermecat in cap, ca uite cate chestii delicioase mi-am facut singura numai saptamana asta. Bobi nu mai face fata propunerilor mele culinare, iar eu ideilor care-mi tot vin una peste alta. Nu stiu ce sa fac prima data, asa inspiratie si elan m-au apucat in bucatarie. Urmatoarea pe lista cred ca va fi CIOCOLATA DE CASA. O fac pe sambata de ziua mea, in loc de tort. Sau poate fac si tort 🤤.

Categorii:Ce mai fac?

Etichetat ca:

Francisca

6 răspunsuri

  1. Sa-ti traiasca barbatu’, ca e comoara la casa omului, Francisca ! Tie sa iti gateasca, iar noua sa ne dea retetele ! In special de la ciocolata de casa …

      1. JE, eu nu am retete personale. Nu prea stiu sa fac mare lucru din cap, dar folosesc tot timpul site-ul http://www.bucataras.ro (mai ales pt retetele romanesti). Ala e fain pentru ca nu are retete ale unei singure persoane, ci o colectie de la mai multe persoane care au incercat o anumita reteta. Scrii la Search ce reteta cauti exact si iti apar o gramada. Eu de obicei o aleg pe cea care mi se pare cea mai apetisanta din poze, dar care are si multe stelute sau comentarii. Niciodata n-am dat gres cu site-ul asta.

  2. Francisca, daca cauti drumul catre o reglare de conturi cu greutatea … ala nu prea trece prin bucatarie 🙂 De obicei eu folosesc gatitul ca scuza 🙂 „las’ca de maine intru la dieta ” care maine ? e mai greu de definit 🙂 ca nu poti doar sa coci fara sa gusti,nu ?!

    1. Crezi ca doar le gust? Le termin pana la ultima firimitura. Mai bine tanspir pe treadmill sau raman asa decat sa renunt la o tava de tarta cu fructe facuta de mine. Si apoi, daca inspiratia in bucatarie m-a apucat acum, eu zic sa profit, ca nu stiu cand ma mai viziteaza alta data.