Cred ca pe mine m-a vizitat in ultima vreme zâna maselelor stricate si mi-a dat cu castronul fermecat in cap, ca uite cate chestii delicioase mi-am facut singura numai saptamana asta. Bobi nu mai face fata propunerilor mele culinare, iar eu ideilor care-mi tot vin una peste alta. Nu stiu ce sa fac prima data, asa inspiratie si elan m-au apucat in bucatarie. Urmatoarea pe lista cred ca va fi CIOCOLATA DE CASA. O fac pe sambata de ziua mea, in loc de tort. Sau poate fac si tort 🤤.

6 răspunsuri la “Inspiratie (cu aburi)”

  1. Sa-ti traiasca barbatu’, ca e comoara la casa omului, Francisca ! Tie sa iti gateasca, iar noua sa ne dea retetele ! In special de la ciocolata de casa …

    • JE, eu nu am retete personale. Nu prea stiu sa fac mare lucru din cap, dar folosesc tot timpul site-ul http://www.bucataras.ro (mai ales pt retetele romanesti). Ala e fain pentru ca nu are retete ale unei singure persoane, ci o colectie de la mai multe persoane care au incercat o anumita reteta. Scrii la Search ce reteta cauti exact si iti apar o gramada. Eu de obicei o aleg pe cea care mi se pare cea mai apetisanta din poze, dar care are si multe stelute sau comentarii. Niciodata n-am dat gres cu site-ul asta.

  2. Francisca, daca cauti drumul catre o reglare de conturi cu greutatea … ala nu prea trece prin bucatarie 🙂 De obicei eu folosesc gatitul ca scuza 🙂 „las’ca de maine intru la dieta ” care maine ? e mai greu de definit 🙂 ca nu poti doar sa coci fara sa gusti,nu ?!

    • Crezi ca doar le gust? Le termin pana la ultima firimitura. Mai bine tanspir pe treadmill sau raman asa decat sa renunt la o tava de tarta cu fructe facuta de mine. Si apoi, daca inspiratia in bucatarie m-a apucat acum, eu zic sa profit, ca nu stiu cand ma mai viziteaza alta data.

%d blogeri au apreciat: