Meniu Acasă

Baia de soare de dimineata

IMG_4825

Piscina asta de la parterul blocului e nebunie, nu alta. Am inceput sa merg la bazin daca nu in fiecare zi, o data la doua zile tot ma duc. Nu numai ca ma simt bine in apa, dar e si un sport pe care nu mi-e greu sa-l fac. Alergatul in apa e la fel de eficient ca cel pe treadmill, doar ca e mai fun si corpul nu simte efortul atat de tare.

Am fost si acum dimineata, dar imi place mai mult sa ma duc seara decat dimineata pentru ca seara piscina e toata a mea, nu mai e nimeni pe acolo. N-are nimeni treaba cu nimeni, dar mie imi place mai mult cand nu-mi tulbura nimeni apele. Dimineata fac baie otcogenarii. Vin la piscina cu pastilele dupa ei. Au Alzheimer cred ca de fiecare data uita sa mai si plece. Acestia sunt ramasite de pe vremea cand blocurile in Toronto erau retirement homes pentru mosnegii care isi vindeau casoaiele. Acum sunt pline de familii tinere cu copii (Happy Family Day, by the way), pentru ca acele casoaie nu si le mai permit decat aia care numai ei stiu cum fac banii si pe unde ii fac. Pentru amarasteni, adica salariati ca si noi, blocurile au devenit noul trend in real-estate.

Dar gata cu lectia de istorie, am intrat doar sa va urez un long-weekend cu 🌞, ca aveam deja impresia ca si asta e istorie!

Categorii:Ce mai fac? Toronto

Etichetat ca:

Fran

7 răspunsuri

 1. La noi blocurile inca mai sunt ori ptr retired ori pentru burlaci sau mai sunt altele care sun ptr newcomeri dar alea intra in alta categorie :)) Desi au crescut mult preturile fata de acu 10 ani cand am cumparat inca nu ating imposibilul .

   1. Deja a crescut enorm … nope , mi-aș dori să păstrez liniștea in oras :)) .
    Vin multi din Toronto sa cumpere aici . Cred ca este unul dintre motivele care au crescut prețurile . Plus piața muncii care merge bine-am ajuns printre cele mai jos rate de șomaj din Ontario . Apropierea de state, de Detroit … Sunt multe motive . Multi lucreaza acum remote , de acasa …

   2. Pai probabil se muta acolo pensionarii. Casele din Windsor devin retirement homes pentru pensionarii din Toronto, iar blocurile din Windsor raman retirement homes pt localnici. Asa ca orasul va fi linistit in continuare 😂

   3. TE inseli … tineri care lucreaza remote . Vecina mea nou mutata barbata-su lucreaza in Toronto dar merge acolo doar o data sau de doua ori pe saptamana .
    Si mai am cativa pacienti tineri … bine la vreo 30 si . cu copii mici … cam asta e prototipul .
    Cei care se muta recent sunt relativ tineri , cu familie nu pensionari .. Pensionari deja sunt in Florida :))

%d blogeri au apreciat asta: