Poate ca sunt plictisitoare, mai ales alora de n-au copii, ca tot scriu despre Catiusa. Dar puteti trece mai departe, pasind peste. Chiar daca nu e ca si cum as scrie toata ziua, buna ziua de cate ori a facut c***. Sau mai rau, as da sfaturi de parenting ca alea ma plictisesc si pe mine. Dar chestia e ca eu chiar nu fac altceva, decat, cel mult, atunci cand Cati doarme. Daca nu adorm si eu pe langa ea. Atunci citesc dintr-o carte cateva randuri sau bingewatch cateva minute dintr-un serial pe telefon. Am vazut recent Dark si Riverdale. Vi le recomand. In ordinea asta. Dark e foarte tare. Nu te mai poti opri nici daca iti plang copiii acasa. Si Riverdale e fain, dar actorii mi s-au parut cam amatori, desi subiectul e addictive. In noaptea asta incep S2 pe Netflix.

Dar Cati, desi, cu mici intreruperi de snack, doarme bustean noaptea, nu prea mai doarme ziua, chiar daca ii vine. Isi baga degetele in ochi sa se tina treaza. Si pe mine in priza. Ma alearga prin tot orasul, ca in casa nu sta, desi nici macar nu merge. Daca acum ma alearga, cand o incepe sa mearga probabil o sa ma fugareasca 😂.

Dar pentru ca afara e frig ca-n iad, toate drumurile au dus iar catre downtown, chiar langa CN Tower, la Ripley’s Aquarium de data asta. Mi-am facut abonament la ei pe tot anul…In locul lui Cati, caci pentru ea e gratis, vorba vine, avand in vedere ca nu se poate duce singura. O singura data am mai mers acolo si, cum n-am fost niciodata cea mai mare fana de acvarii si gradini zoologice in general, nu m-as mai fi dus a doua oara, cu atat mai putin sa ma fac membra, dar ce nu ma fac eu pentru Catiusa?

IMG_3716

Si bine ca m-am facut ca azi lui Cati nu i-a prea placut ca era inghesuiala ca in bancuri. Uitati-va la poza cu pesti de mai jos si imaginati-va, in locul lor, oameni. Asa era azi. Doar ca nu asa ordinati ca pestii aia. Copiii sunt inca in vacanta si erau TOTI la acvariu. Asa ca dupa ce ne-am plimbat pe-acolo cand la buda, cand la buda, am apucat de-am vazut vreo 5% din pesti, poate nici macar, si ne-am carat acasa, urmand sa ne intoarcem alta data. Nu mi-ar fi picat bine sa dau vreo $35 ca sa am de unde ma intoarce, ca atata costa o intrare. Mi se pare scump rau, chiar si daca nu ai de gand sa te mai duci a doua oara, daramite sa fii totusi nevoit s-o faci. Abonamentul in schimb e pomana. $90 si ai acces fara restrictii 365 de zile pe an + nustiuce reduceri pe la cafeteria si gift shop. Nu vom merge si la vara, dar pe lagarul asta meteo mai bine o cautam pe Dory pe-acolo decat la tv.

%d blogeri au apreciat: