Ce-am primit de la Mos Craciun?

Un mar cu batul in cur. Era o vorba cand eram eu mica. Asta ca sa vedeti cat de plictisita sunt de intrebarea asta. Cadourile materiale nu mai inseamna nimic pentru mine. Dupa cum mai ziceam, am tot ce-mi trebuie, iar daca n-am ma duc si-mi cumpar, asa ca-mi permit sa nu fiu materialista, mai ales ca nu-s nici pretentioasa.

Am primit deci:

CATIUŞA:

Sing Along
I-a adus Mosul carti SING ALONG cu cantecelele pe care le-am invatat impreuna la library: „Twinkle, Twinkle Little Star”, „The Wheels on the Bus”, and „Old MacDonald Had a Farm”. Daca nu cunoasteti conceptul, cartile acestea sunt un fel de Karaoke. Au un buton pe care cand apesi incepe negativul cantecelului si tu canti, sau macar, ca mine, lalai, urmarind versurile pe care le gasesti in carticica, dand pagina cu pagina. Catiusa deja stie sa apese pe buton. Chiar daca apasa iar cand ma-sa e in plin elan muzical, ne-ati putea invita cu incredere la un recital de Revelion. Mai ales ca a primit si instrumente muzicale. Un tambal, bell horses, adica zurgalai (Bell horse, bell horse/What’s the time of day/One o’clock…tot la library am invatat) si multe shakere. Apoi a mai primit papusi, dar nu Barbie or whatever, ci puppets, din alea de le pui pe mana ca la teatru de papusi. Tot la library am invatat si asta. Cand cantam Old MacDonald had a cow, in timp ce fac ca vacuta, ii si arat cum arata una.

EU:

Baby Santa4

Baby Santa2

Baby Santa3
Anul asta mie Mosulica mi-a adus multa bucurie. A fost unul mic, dar cel mai darnic, ca atata bucurie nu mi-a adus niciunul inainte.

BOBI:

Cadourile materiale nu inseamna pentru Bobi nici macar cat pentru mine. El a primit un pardesiu, pe care l-a returnat 😂, asa ca nu am poza sa va arat!

%d blogeri au apreciat: