Christmas Tree Flowers Show
Am fost weekendul asta la Christmas Flowers Show, in Allan Gardens, o gradina botanica micuta din downtown unde se organizeaza anual show-uri cu flori, de Paste si de Craciun. Merge sa dai o tura pe aleile ei inguste daca te pasioneaza paradele de flori sau macar iti trezesc interesul, ca mie, daca nu ai ceva mai bun de facut si ti-e in drum, daca ai acasa copii plictisiti si vrei sa-i plictisesti si mai tare sau daca ti-e frig si vrei sa te incalzesti putin. Intrarea e gratis, acesta fiind un motiv in plus sa iei in considerare si motivele de mai sus. Bineinteles daca traiesti in Toronto. Sau daca vreodata vei trai. Mie mi-a placut foarte mult acest bradut impodobit cu flori naturale. In conditiile in care toata lumea cauta sa-si impodobeasca pomii in fel si chip, asta mi se pare o idee chiar foarte faina.
Christmas Tree
Mi-am luat si eu brad si ideea mea e si mai faina: sa nu-l impodobesc deloc. Cred ca sunteti de acord cu mine ca e atat de frumos ca n-are nevoie de nicio podoaba. Ca sa nu-i stric frumusetea, dar nici rostul totusi, o sa-i atarn cateva globuri, doar cateva si doar de-o singura culoare. Desi, la cat e de frumos asa, si numai o culoare il va face mai degraba sorcova! 🤔

3 răspunsuri la “Let the show begin”

    • Da, e super fain fara nimic in el. Dar am reusit sa-i pun doua globuri si e foarte frumos si asa. O sa ii pun o poza dupa ce il termin. Doar ca in ritmul asta, cu Cati pe langa mine, care se plictiseste de orice in cateva secunde, sper ca pana la Craciun sa-l gat de impodobit :))

    • Ce bucurie poate fi mai mare decat primul Craciun in aceasta formula? Mai conteaza ca ai terminat de impodobit sau nu? Moaca ei plina de iubire e tot ce trebuie unui om drag!

%d blogeri au apreciat: