Meniu Acasă

La piftii dulci

„Si, e ceva inclus in pretul la show-ul vietii?” „Like what? In 13 dolari? Mie mi se pare super cheap. Ce vrei sa-ti mai si dea?” „Un corn, un biscuite, ceva”. Asta era discutia dintre mine si Bobi inainte de a intra in pavilionul 4 al International Centre, unde era in plina desfasurare Canada’s Baking and Sweets Show.

Acum trebuie sa recunosc ca cel care avea dreptate era el, pretul fiind foarte mic pentru asteptarile mele, nu pentru ce era efectiv acolo. Asa ca un biscuite, un piscot, mi-ar mai indulcit macar parerea, doar ca nu aveau nici ei, de unde sa-mi dea si mie? Singurele lucruri care mi-au depasit asteptarile era un stand cu racituri dulci. Si asta pentru ca a fost pentru prima data cand am vazut asa ceva. Si o expozitie cu modele de torturi pentru Halloween, pentru ca tot e de sezon. Altceva, doar daca voiai sa iti cumperi membership la Costco, sa testezi aspiratoare, sau, cel mult si ramanand totusi in tema, sa-ti cumperi forme ca sa faci de Craciun gingerbread men.

Piftiile astea dulci insa mi-au facut pofta de-a le face si eu acasa. Trebuia insa sa cumpar un kit cu ustensile speciale. Florile alea, sa juri ca sunt adevarate si nu alta, se fac injectand colorant alimentar in gelatina rece, cu ajutorul unor seringi. Daca vreti sa aflati mai multe despre Gelatin Art, uitati-va la video-ul de mai jos. Eu nu mi-am mai batut capul, facand doar ceea ce ma pricep mai bine. Poze. Daca voi faceti insa, poate imi dati si mie o felie, ca „thank you” ca v-am indulcit macar privirile azi.

Categorii:Toronto

Etichetat ca:

Francisca